Menu
Klavertje vier staat voor:Volledig vers gemaakt eten en topdesserts! Rivierpaling te verkrijgen. Reserveren online: Reserveer op het nummer 0487 73 11 10.  Bekijk een film van onze gerechten

Kuurne:kermismenu:35 of 50 euro (cava en wijn inbegrepen)cava met 2 hapjes

Voorgerecht:
Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram + glas witte wijn
Hoofdgerecht:
Steak-sla-zelfgemaakte frietjes-saus naar keuze (peper,champignonroom,bearnaise)+glas rode wijn
 
Dessert:Coupe aardbeien met zelfgemaakt ijs  of koffie met zelfgemaakte gebakjes 

 

Kuurne:kermismenu:35 of 50 euro (cava en wijn inbegrepen)Cava met 2 hapjes

Voorgerecht:

Huisgemaakte luxe garnaalkroket +-120 gram + glas witte wijn
Hoofdgerecht:
Tongscharrolletjes-fijne groentjes-aardappelpuree-mousselinesaus+glas wijn
Dessert:
Coupe aardbeien met zelfgemaakt ijs  of koffie met zelfgemaakte gebakjes

 KLAVERTJE VIER MENU (4 GANGEN)      

     Hapjes van de chef

      VOORGERECHT

  • Carpaccio van Belgische witblauw-frisse sla-met passende garnituren

      TUSSENGERECHT         

  • Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram

       HOOFDGERECHT

  • Lotte of zeeduivel-seizoensgroenten-saus-aardappelen

                                  of

        Steak  op bestelling voor de volledige tafel

       NAGERECHT/ DESSERT       

  • Dessert van het huis

4 gangen menu = 59  

Men kan ook kiezen voor 2 gangen +dessert dus 3 gangen=44 

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel met 1 hoofdgerecht

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub

 

Menu:50 euro (cava en wijn inbegrepen)

Cava met 2 hapjes

Voorgerecht

Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram + glas witte wijn

Hoofdgerecht:

Steak-sla-zelfgemaakte frietjes-saus naar keuze (peper,champignonroom,bearnaise)+glas rode wijn

Dessert:

Coupe aardbeien met zelfgemaakt ijs  of koffie met zelfgemaakte gebakjes

 

 

 

 

Lunchmenu op vrijdagmiddag:Voorgerecht+hoofdgerecht=23

Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert=28

Voorgerecht+hoofdgerecht+koffie=26

Voorgerechten

  • Vegetarisch huisbereid kroketje = 14
  • Huisbereide  garnaalkroketten-met frisse garnituren = 16       
  • Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren = 18
  • Kikkerbillen in lookboter  grootste maat(6stuks) = 17
  • Kikkerbillen in roomsaus met ricard( 6stuks) = 18
  • Carpaccio van tonijn met frisse garnituren  =18                                              

Hoofdgerechten

  • Steak (Schotse Angus) frieten-krokant slaatje- peper,béarnaise en champignonsaus = 27
  • Rivierpaling op verschillende wijzen-zelfgemaakte frieten (dagprijs)
  • Tong meuniére-frieten of aardappelen- slaatje (dagprijs)                                           
  • Vegetarisch hoofdgerecht = 24
  • De vis van de menu (dagprijs)

DessertkaartAl onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

  • Drie soorten sorbets huisgemaakt = 10
  • Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs = 12 (min 2 personen)
  • Warme appeltaart  = 7
  • Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs =  9
  • Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warm chocolade saus = 10
  • Sabayon -geserveerd met vers fruit en huisgemaakt vanille ijs (minimum 2 personen)
  • Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen =12
Extra weekendmenu:3 gangen = 35 Hapjes van de chef
 
Voorgerecht
Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram
 
Hoofdgerecht
 Steak- slaatje-zelfgemaakte frietjes-béarnaise,peper of champignonroomsaus
 
Dessert
Huisgemaakte vanille ijsje of koffie  
Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel
 
  

 Onze kaart te beperkt?Onze kok kan alle frans-belgische klassiekers bereiden.

Men kan altijd volgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer:

 Suggesties:Voorgerechten

1:scampi's
2:Kreeft
3:oesters
4:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
5:gerookte zalm
 

 Suggestie:Hoofdgerechten

1:filet pur
2:kreeft
3:oesters
4:entrecote
5:Côte à l’Os
6:vispannetje
7:scampi's
8:black angus
9:lamskroontje
10:verfijnde versie waterzooi van kip
11:kikkerbillen
12:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
13:gerookte zalm
14:mosselen
15:bouillabaisse
 
Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus
Men kan alle frans-belgische klassiekers bestellen.
 

 

Menu 1: garnaalmenu ( minimum vanaf 10 pers)    
 2 wachtbordjes van de chef  
 voorgerecht:
 Tomaat-crevette
 Hoofdgerecht:
 Huisgemaakte garnaalkroketten 2 stuks-sla en zelfgemaakte frieten
 Dessert:
 Koffie met koekjes gemaakt door de chef                           
Menu 2: vleesmenu(minimum vanaf 10 pers) 352 wachtbordjes van de chef
Voorgerecht:
Carpaccio van wit-blauw-parmezaanse kaas-gedroogde tomaten-ricola
Hoofdgerecht:
Steak-slaatje-saus-zelfgemaakte frietjes(peper,champignons,bearnaise,kruidenboter) met 1 saus naar keuze.
Dessert:
Huisgemaakte chocomousse
Menu 3: gevogeltemenu (minimum vanaf 10 pers)2 hapjes van de chef
Voorgerecht:
Koninginnehapje
Hoofdgerecht:
Parelhoenfilet-warme groenten-blackwellsaus en aardappelen
Dessert:
Huisgemaakt sorbet van aarbeien 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48