Menu
Klavertje vier staat voor:Volledig vers gemaakt eten en topdesserts! Rivierpaling te verkrijgen. Reserveren online: Reserveer op het nummer 0487 73 11 10.  Bekijk een film van onze gerechten   We zijn open in juli en augustus!

 KLAVERTJE VIER MENU (4 GANGEN)      

     Hapjes van de chef

      VOORGERECHT

  • Carpaccio van Belgische witblauw-frisse sla-met passende garnituren

      TUSSENGERECHT         

  • Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram

       HOOFDGERECHT

  • Zeebaars-venkel-trostomaten-saus-aardappelen

                                  of

        Steak  op bestelling voor de volledige tafel

       NAGERECHT/ DESSERT       

  • Dessert van het huis

4 gangen menu = 59  

Men kan ook kiezen voor 2 gangen +dessert dus 3 gangen=44 

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel met 1 hoofdgerecht

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub

 

Zomersmenu:35 

Voorgerecht:

Ham met meloen

Hoofdgerecht:

Huisgemaakte garnaalkroketten 2 stuks-zelfgemaakte frietjes

Dessert:

Coupe aardbeien met zelfgemaakt ijs 

 

 

Lunchmenu op vrijdagmiddag:Voorgerecht+hoofdgerecht=23

Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert=28

Voorgerecht+hoofdgerecht+koffie=26

Voorgerechten

  • Vegetarisch huisbereid kroketje = 14
  • Huisbereide  garnaalkroketten-met frisse garnituren = 16       
  • Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren = 18
  • Kikkerbillen in lookboter  grootste maat(6stuks) = 17
  • Kikkerbillen in roomsaus met ricard( 6stuks) = 18                                               

Hoofdgerechten

  • Steak (Schotse Angus) frieten-krokant slaatje- peper,béarnaise en champignonsaus = 27
  • Zeebaars-saus-trostomaten-venkel-aardappelen = 26
  • Tong meuniére-frieten of aardappelen- slaatje (dagprijs)                                           
  • Vegetarisch hoofdgerecht = 24

DessertkaartAl onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

  • Drie soorten sorbets huisgemaakt = 10
  • Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs = 12 (min 2 personen)
  • Warme appeltaart  = 7
  • Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs =  9
  • Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warm chocolade saus = 10
  • Sabayon -geserveerd met vers fruit en huisgemaakt vanille ijs (minimum 2 personen)
  • Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen =12
Extra weekendmenu:3 gangen = 35 Hapjes van de chef
 
Voorgerecht
Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram
 
Hoofdgerecht
 Steak- slaatje-zelfgemaakte frietjes-béarnaise,peper of champignonroomsaus
 
Dessert
Huisgemaakte vanille ijsje of koffie  
Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel   

 Onze kaart te beperkt?Onze kok kan alle frans-belgische klassiekers bereiden.

Men kan altijd volgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer:

 Suggesties:Voorgerechten

1:scampi's
2:Kreeft
3:oesters
4:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
5:gerookte zalm
6:soep
7:asperges à la flamand,asperges met gerookte zalm,asperges met mousselinnesaus en gepocheerd ei

 Suggestie:Hoofdgerechten

1:filet pur
2:kreeft
3:oesters
4:entrecote
5:Côte à l’Os
6:vispannetje
7:scampi's
8:black angus
9:lamskroontje
10:verfijnde versie waterzooi van kip
11:kikkerbillen
12:T-Bone Steak 400 gr
13:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
14:gerookte zalm
15:mosselen
16:bouillabaisse(min 4 personen)
17:asperges à la flamand,asperges met gerookte zalm,asperges met mousselinnesaus en gepocheerd ei
 
Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus
Men kan alle frans-belgische klassiekers bestellen.
 

 

Menu 1: garnaalmenu ( minimum vanaf 10 pers)    
 2 wachtbordjes van de chef  
 voorgerecht:
 Tomaat-crevette
 Hoofdgerecht:
 Huisgemaakte garnaalkroketten 2 stuks-sla en zelfgemaakte frieten
 Dessert:
 Koffie met koekjes gemaakt door de chef                           
Menu 2: vleesmenu(minimum vanaf 10 pers) 352 wachtbordjes van de chef
Voorgerecht:
Carpaccio van wit-blauw-parmezaanse kaas-gedroogde tomaten-ricola
Hoofdgerecht:
Steak-slaatje-saus-zelfgemaakte frietjes(peper,champignons,bearnaise,kruidenboter) met 1 saus naar keuze.
Dessert:
Huisgemaakte chocomousse
Menu 3: gevogeltemenu (minimum vanaf 10 pers)2 hapjes van de chef
Voorgerecht:
Koninginnehapje
Hoofdgerecht:
Parelhoenfilet-warme groenten-blackwellsaus en aardappelen
Dessert:
Huisgemaakt sorbet van aarbeien 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48