Menu
Klavertje vier staat voor:Volledig vers gemaakt eten en topdesserts! Rivierpaling te verkrijgen. Reserveren online of  reserveer op het nummer 0487 73 11 10.Wild vanaf 15 oktober Bekijk een film van onze gerechten 11november zijn we open om 18uur. 24 -25 -31 december zijn we open, alleen menu en op reservatie,1 januari volzet.Kerstmenu en oudejaarsmenu staan beneden .
De wildsuggesties aan de kaart :altijd bestellenHazenrug(min2pers)31 euro,fazant(min2pers)31 euro,hertensteak 30 euroKLAVERTJE VIER MENU (4 GANGEN)      

Hapjes van de chef

VOORGERECHT

  • Carpaccio van Belgische witblauw-frisse sla-met passende garnituren

TUSSENGERECHT         

  • Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram

HOOFDGERECHT

  • Tongschar-seizoensgroenten-saus-aardappelen

                                  of

        Steak  op bestelling voor de volledige tafel

NAGERECHT/ DESSERT       

  • Dessert van het huis

4 gangen menu = 59  

Men kan ook kiezen voor 2 gangen +dessert dus 3 gangen=44 

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel met 1 hoofdgerecht

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub

Menu:52 euro (cava en wijn inbegrepen) of 37 euro zonder dranken

Cava met 2 hapjes

Voorgerecht

Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram + glas witte wijn

of carpacio van witblauw-garnituren

Hoofdgerecht:

Steak-sla-zelfgemaakte frietjes-saus naar keuze (peper,champignonroom,bearnaise)+glas rode wijn

of zalm gegrild-groenten-bearnaise-aardappel

Dessert:

 Zelfgemaakt vanille  ijsje 

of koffie met zelfgemaakte gebakjes  

Keuze menu 3 gangen mag men zelf samenstellen  -Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel

Lunchmenu op vrijdagmiddag:
Voorgerecht+hoofdgerecht=23

Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert=28

Voorgerecht+hoofdgerecht+koffie=26

Voorgerechten

  • Vegetarisch huisbereid kroketje = 14
  • Huisbereide  garnaalkroketten-met frisse garnituren = 16       
  • Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren  = 18
  • Kikkerbillen in lookboter  grootste maat(6stuks) = 17
  • Kikkerbillen in roomsaus met ricard( 6stuks) = 18
  • Carpaccio van tonijn met frisse garnituren  =18                                              

Hoofdgerechten

  • Steak (Schotse Angus) frieten-krokant slaatje- peper,béarnaise en champignonsaus = 27
  • Rivierpaling op verschillende wijzen-zelfgemaakte frieten (dagprijs)
  • Tong meuniére-frieten of aardappelen- slaatje (dagprijs)                                           
  • Vegetarisch hoofdgerecht = 24
  • De vis van de menu (dagprijs)

DessertkaartAl onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

  • Drie soorten sorbets huisgemaakt = 10
  • Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs = 12 (min 2 personen)
  • Warme appeltaart  = 7
  • Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs =  9
  • Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warm chocolade saus = 10
  • Sabayon -geserveerd met vers fruit en huisgemaakt vanille ijs (minimum 2 personen)
  • Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen =12

 Oudejaarsavondmenu en Nieuwjaarsmenu(31 december 2019 en 1 januari 2020)

 Glaasje aperitief met feestelijke hapjes van de chef

 Voorgerecht

Tartaar van zeebaars-langoustine-haringkaviaar-kruiden viniagrette

 Tussengerecht

Schelvishaasje-zuiderse groenten-sausje

 Tussengerecht

Huisgemaakte sorbet van citrus met frisse garnituur

 Hoofdgerecht

Hertenfilet-bos champinons-butternut-rode biet-witloof-saus-huisgemaakte kroketjes

 Dessert

Mousse van mascarpone-vanille-frambozen-coulis-chocolade-krokantje

(dessert volledig huisgemaakt)

 Mokka en versnaperingen

Glaasje champagne om middernacht (optie)

Menu aperitief inbegrepen:79,00 euro
Dranken naar keuze:wijnen:5 euro per glas
Optie champagne :12,5 euro
Oudejaarsavond welkom vanaf 19u00-19u30 en op nieuwjaarsdag om 12u00
Menu verkrijgbaar enkel op reservatie op het nummer 0487 731110

  Kerstmenu op 24 en 25-12-2019

Glaasje aperitief met feestelijke hapjes van de chef

 Voorgerecht

Mi cuit van tonijn-langostine-haringkaviaar-limoen viniagrette en garnituur

 Tussengerecht

Consommé van ossenstaart-boschampignons-pijpajuin

 Tussengerecht

Huisgemaakte sorbet van peer met frisse garnituur

 Hoofdgerecht

Fazantenborst-knolselder-wortelen-witloof-appel-veenbessen-

fine champagnesaus en huisgemaakte kroketjes

 Nagerecht

Kerststronk met rood fruit(huisgemaakt)

Mokka en versnaperingen

 

Menu aperitief inbegrepen:74 euro

Dranken naar keuze:wijnen:5 euro per glas

Kerstavond welkom vanaf 19u00-19u30 en op kerstdag vanaf 12u00

Menu verkrijgbaar enkel op reservatie 0487 73 11 10

 

Onze kaart te beperkt?Onze kok kan alle frans-belgische klassiekers bereiden.
Men kan altijd volgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer:

 Suggesties:Voorgerechten

1:scampi's
2:Kreeft
3:oesters
4:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
5:gerookte zalm
 

 Suggestie:Hoofdgerechten

1:filet pur
2:kreeft
3:oesters
4:entrecote
5:Côte à l’Os
6:vispannetje
7:scampi's
8:black angus
9:lamskroontje
10:verfijnde versie waterzooi van kip
11:kikkerbillen
12:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
13:gerookte zalm
14:mosselen
15:bouillabaisse
 
Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus
Men kan alle frans-belgische klassiekers bestellen.
 

 

Menu 1: garnaalmenu ( minimum vanaf 10 pers) 37   
 2 wachtbordjes van de chef  
 voorgerecht:
 Tomaat-crevette
 Hoofdgerecht:
 Huisgemaakte garnaalkroketten 2 stuks-sla en zelfgemaakte frieten
 Dessert:
 Koffie met koekjes gemaakt door de chef                           
Menu 2: vleesmenu(minimum vanaf 10 pers) 372 wachtbordjes van de chef
Voorgerecht:
Carpaccio van wit-blauw-parmezaanse kaas-gedroogde tomaten-ricola
Hoofdgerecht:
Steak-slaatje-saus-zelfgemaakte frietjes(peper,champignons,bearnaise,kruidenboter) met 1 saus naar keuze.
Dessert:
Huisgemaakte chocomousse
Menu 3: gevogeltemenu (minimum vanaf 10 pers)372 hapjes van de chef
Voorgerecht:
Koninginnehapje
Hoofdgerecht:
Parelhoenfilet-warme groenten-blackwellsaus en aardappelen
Dessert:
Huisgemaakt sorbet van aarbeien 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48