Menu
Klavertje vier menukaart.Waarom paling eten bij ons?Wij foefelen niet met goedkope zeepaling maar we serveren de echte  rivierpaling.Reserveer op het nummer 0487-731110. Reserveren online:https://klavertjevier.eatbu.com#reservation Waarom garnaalkroketjes eten bij ons?Onze luxe garnaalkroketten wegen 120 gram,industriele slechts 60-80 gram.Tot eind februari het klavertje vier menu(4gangen) met 4 personen 1 gratis op maandagavond en vrijdagavond alleen voor reservaties.

 KLAVERTJE VIER MENU (4 GANGEN)      

     Hapjes van de chef

      VOORGERECHT

  • Carpaccio van sint-jacobsvruchten-butternut-haring kaviaar

      TUSSENGERECHT          

  • Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram

       HOOFDGERECHT

  • Steak- slaatje-zelfgemaakte frietjes-béarnaise,peper of champignonroomsaus

                                  Of

  • Skrei-seizoensgroenten-winter tuinkruiden-aardappelen-mousselinesaus  

        NAGERECHT/ DESSERT       

  • Dessert van het huis

4 gangen menu = 59  

Men kan ook kiezen voor 2 gangen +dessert dus 3 gangen=44 

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub!

  Lunchmenu op vrijdagmiddag:Voorgerecht+hoofdgerecht=23

Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert=28

Voorgerechten

  • Vegetarisch huisbereid kroketje = 14
  • Huisbereide  garnaalkroketten-met frisse garnituren = 16       
  • Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren = 18
  • Kikkerbillen in lookboter  grootste maat(6stuks) = 17
  • Kikkerbillen in roomsaus met ricard( 6stuks) = 18                                               

Hoofdgerechten

  • Steak (Schotse Angus) frieten-krokant slaatje- peper,béarnaise en champignonsaus = 27
  • Gebakken zalm-olijftanade-saus-seizoensgroenten-aardappelen = 26
  • Tong meuniére-frieten of aardappelen- slaatje (dagprijs)                                           
  • Vegetarisch hoofdgerecht = 24
  • Stoofpot van varkenswangen-groentenkrans-aardappelen = 25

  Dessertkaart

Al onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

  • Drie soorten sorbets huisgemaakt = 10
  • Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs = 10
  • Warme appeltaart  = 7
  • Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs =  9
  • Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warm chocolade saus = 10
  • Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen =10

Extra weekendmenu:3 gangen = 35 

Hapjes van de chef
 
Voorgerecht
Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram
 
Hoofdgerecht
Stoofpot van varkenswangen-groentenkrans-aardappelen
                   of
Steak- slaatje-zelfgemaakte frietjes-béarnaise,peper of champignonroomsaus
 
Dessert
Huisgemaakte vanille ijsje of koffie  
Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel   

 Valentijnmenu alleen verkrijgbaar op reservatie.

Cava met tongstrelende hapjes

Voorgerecht
Carpaccio van Belgische wit-blauw met frisse garnituren
                          of
Luxe huisbereide garnaalkroket-garnituren
 Hoofdgerecht
Skrei-fijne gesneden groentjes-wittewijnsaus-aardappelen
                        of
Stoofpotje van varkenswangen-groentenkrans-aardappelen
 Dessert
Chocolade moelleux-peer-huisbereide sorbet van rode bessen-valentijn fantasie

Koffie met hartige versnaperingen

Menu is verkrijgbaar in het hele weekend van14 februari:49 euro

Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel

 
Onze kaart te beperkt?Onze kok kan alle frans-belgische klassiekers bereiden.
Men kan altijd volgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer:

 Suggesties:Voorgerechten

1:scampi's
2:Kreeft
3:oesters

 Suggestie:Hoofdgerechten

1:filet pur
2:kreeft
3:oesters
4:entrecote
5:Côte à l’Os
6:vispannetje
7:scampi's
8:black angus
9:lamskroontje
10:verfijnde versie waterzooi van kip
11:kikkerbillen
12:T-Bone Steak 400 gr
13:Kreeft
Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus
Men kan alle frans-belgische klassiekers bestellen.

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48