Menu
Klavertje vier menukaart.Waarom paling eten bij ons?Wij foefelen niet met goedkope zeepaling maar we serveren de echte  rivierpaling. Reserveren online: https://klavertjevier.eatbu.com#reservation              Waarom garnaalkroketjes eten bij ons?Onze luxe garnaalkroketten wegen 120 gram,industriele slechts 60-80 gram. Op 1 mei zijn we open alleen voor reservaties.Reserveer op het nummer 0487 73 11 10.

 KLAVERTJE VIER MENU (4 GANGEN)      

     Hapjes van de chef

      VOORGERECHT

  • Gerookte tonijn-met passende garnituren

      TUSSENGERECHT          

  • Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram

       HOOFDGERECHT

  • Eendenborst- wortel-witloof-groene asperges-saus-aardappelen

                                  of

        Vis  op bestelling voor de volledige tafel

 

        NAGERECHT/ DESSERT       

  • Dessert van het huis

4 gangen menu = 59  

Men kan ook kiezen voor 2 gangen +dessert dus 3 gangen=44 

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel met 1 hoofdgerecht

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub!

  Lunchmenu op vrijdagmiddag:

Voorgerecht+hoofdgerecht=23

Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert=28

Voorgerecht+hoofdgerecht+koffie=26

 

Voorgerechten

  • Vegetarisch huisbereid kroketje = 14
  • Huisbereide  garnaalkroketten-met frisse garnituren = 16       
  • Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren = 18
  • Kikkerbillen in lookboter  grootste maat(6stuks) = 17
  • Kikkerbillen in roomsaus met ricard( 6stuks) = 18                                               

Hoofdgerechten

  • Steak (Schotse Angus) frieten-krokant slaatje- peper,béarnaise en champignonsaus = 27
  • Gebakken zalm-olijftanade-saus-seizoensgroenten-aardappelen = 26
  • Tong meuniére-frieten of aardappelen- slaatje (dagprijs)                                           
  • Vegetarisch hoofdgerecht = 24

Dessertkaart

Al onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

  • Drie soorten sorbets huisgemaakt = 10
  • Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs = 12 (min 2 personen)
  • Warme appeltaart  = 7
  • Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs =  9
  • Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warm chocolade saus = 10
  • Sabayon -geserveerd met vers fruit en huisgemaakt vanille ijs (minimum 2 personen)
  • Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen =12

Extra weekendmenu:3 gangen = 35 

Hapjes van de chef
 
Voorgerecht
Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram
 
Hoofdgerecht
 
Steak- slaatje-zelfgemaakte frietjes-béarnaise,peper of champignonroomsaus
 
Dessert
Huisgemaakte vanille ijsje of koffie  
Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel   

 

 
Onze kaart te beperkt?Onze kok kan alle frans-belgische klassiekers bereiden.
Men kan altijd volgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer:

 Suggesties:Voorgerechten

1:scampi's
2:Kreeft
3:oesters
4:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
5:gerookte zalm
6:soep
7:asperges à la flamand,asperges met gerookte zalm,asperges met mousselinnesaus en gepocheerd ei

 Suggestie:Hoofdgerechten

1:filet pur
2:kreeft
3:oesters
4:entrecote
5:Côte à l’Os
6:vispannetje
7:scampi's
8:black angus
9:lamskroontje
10:verfijnde versie waterzooi van kip
11:kikkerbillen
12:T-Bone Steak 400 gr
13:tomaat garnaal :gewoon of handgepeld
14:gerookte zalm
15:mosselen
16:bouillabaisse(min 4 personen)
17:asperges à la flamand,asperges met gerookte zalm,asperges met mousselinnesaus en gepocheerd ei
 
Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus
Men kan alle frans-belgische klassiekers bestellen.

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48