Menu
Contact

Volledig vers gemaakt eten en topdesserts!Rivierpaling te verkrijgen. Reserveren onlinehttps://klavertjevier.eatbu.com#reservation of op het nummer 0487 73 11 10.  Lunch op vrijdagmiddag.  
Bekijk een film van onze gerechten  

MENUKAART

                                                                                        Klavertje vier 4 gangenmenu

Hapjes van de chef

VOORGERECHT

Carpaccio van Belgische witblauw-frisse sla-met passende garnituren

TUSSENGERECHT

Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram

HOOFDGERECHT

Vis van de dag-seizoensgroenten-saus-aardappelen

of

Parelhoen op bestelling voor de volledige tafel

NAGERECHT/ DESSERT

Dessert van het huis

4 gangen menu = 59

Men kan ook kiezen voor 2 gangen+dessert dus 3 gangen=44

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel met 1 hoofdgerecht

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub!

 

Keuzemenu

Menu:54 euro (cava en wijn inbegrepen) of 39 euro zonder dranken

Cava met 2 hapjes

Voorgerecht

Huisgemaakte luxe garnaalkroket +- 120 gram+glas witte wijn

of carpacio van witblauw-garnituren +glas rode wijn

Hoofdgerecht:

Parelhoen-zelfgemaakte frietjes-saus naar keuze (peper,champignonroom,bearnaise)+glas rode wijn

of scampis grote maat-groenten-zelfgemaakte frietjes + glas witte wijn

NAGERECHT/ DESSERT

Zelfgemaakt vanille ijsje

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel met 1 hoofdgerecht

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub!

Voorgerechten

Vegetarisch huisbereid kroketje = 14

Huisbereide garnaalkroketten-met frisse garnituren (2 stuks) = 17

Huisbereide garnaalkroket-frisse garnituren (1 stuk) =12

Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren = 18

Kikkerbillen in lookboter grootste maat(5 stuks) = 17

Kikkerbillen in roomsaus met ricard( 5 stuks) = 18

Carpaccio van tonijn met frisse garnituren =18

Hoofdgerechten

 

Rivierpaling op verschillende wijzen-zelfgemaakte frieten (dagprijs)

Tong meuniére-frieten of aardappelen-slaatje (dagprijs)

Vegetarisch hoofdgerecht = 24

De vis van de menu (dagprijs)

Varkenswangen-groenten-zelfgemaakte saus-zelfgemaakte frieten =26

Dessertkaart

Al onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

Drie soorten sorbets huisgemaakt = 10

Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs = 12 (min 2 personen)

Warme appeltaart = 7

Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs = 9

Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warme chocolade saus = 10

Sabayon-geserveerd met vers fruit en huisgemaakt vanille ijs (minimum 2 personen)

Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen =12

Onze kaart te beperkt?Onze kok kan alle frans-belgische klassiekers bereiden.

Men kan altijd volgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer 0487 73 11 10: voorgerechten of hoofdgerechten

Scampi's

Kreeft

Oesters

Tomaat garnaal gewoon of handgepeld

Gerookte zalm

Filet pur

Kreeft

Entrecote

Côte à l’Os

Vispannetje

Black angus

Lamskroontje

Verfijnde versie waterzooi van kip

Kikkerbillen

Mosselen

Bouillabaisse

Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus enz

  Keuzemenu voor groepen.pdf

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48