Menu

Klavertje vier menukaart. Hier kan men rivierpaling verkrijgen! Iedere vrijdag kan men kiezen uit de menu of de noordzeetong. Reserveer op het nummer 0487-731110. Reserveren online:  https://klavertjevier.eatbu.com#reservation   Men kan reserveren voor de kerstmenu en de oudejaarsmenu.

                                             

KLAVERTJE VIER MENU (4 GANGEN)                                                                                                                                                                                                            

  • Hapjes-Mise-en-bouche                                                                                     

        VOORGERECHT                                                                                                             

  • Fazantenpaté-gerookte eendenborst-uienkonfijt-veenbessen
  • Paté de faison-magret de canard fumé-confit d'oignons-canneberges

      TUSSENGERECHT          

  • Zeebaars-erwten-winter tuinkruiden-mousselinesaus
  • Bar-pois-herbes de jardin d'hiver-sauce mousseline  

       HOOFDGERECHT

  • Steak
    Krokant slaatje-verse frietjes-béarnaise,peper of champignonroomsaus
    Salade croquante-frites frais-sauce béarnaise,poivre ou champignon

                                  Of

  • Hertensteak-puree van pompoen-boschampignons-witloof-spruitjes-saus-aardappelen +4
  •  Steak de cerf-purée de citrouille-champignons de bois-chicon-choux de bruxelles-sauce-pommes de terre +4

        NAGERECHT/ DESSERT

         Dessert van het huis/Dessert de lamaison

4 gangen menu 59  

Men kan ook kiezen voor 2 gangen +dessert dus 3 gangen=44 

Menu kan met aangepaste of zonder aangepaste wijn.

Menu wordt geserveerd voor de volledige tafel-Menu servi uniquement par table entiére 

Mensen met allergiën gelieve aan te melden tijdens reservatie aub!

 Altijd reserveren voor alle wildsuggestiesWildsuggestieHertensteak-puree van pompoen-boschampignons-witloof-spruitjes-saus-aardappelen

Fazant op zijn geheel gebakken en dan gefileerd-jonge wortel-witloof-veenbessen-peer-puree met truffel-saus(min 2 personen)

Hazenrug op zijn geheel gebakken en dan gefileerd-witloof-spruitjes-boschampignons-veenbessen-saus-aardappelen (min 2 personen 

 

 WILDMENU:48

 

        VOORGERECHT                                                                                                             

  • Fazantenpaté-gerookte eendenborst-uienkonfijt-veenbessen

  • Paté de faison-magret de canard fumé-confit d'oignons-canneberges

 

      HOOFDGERECHT

  •  Hertensteak-puree van pompoen-boschampignons-witloof-spruitjes-saus-aardappelen
  •  Steak de cerf-purée de citrouille-champignons de bois-chicon-choux de bruxelles-sauce-pommes de terre 

 

          NAGERECHT

          Dessert van het huis/Dessert de la maison
 

Lunchmenu op vrijdagmiddag:Voorgerecht+hoofdgerecht=23of  Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert=28

 

Voorgerechten:Suggesties

  • Vegetarisch huisbereid kroketje
  • Végétarien croquette maison
  • Huisbereide garnaalkroket-met frisse garnituren +- 120 gram
  • croquette aux crevettes maison-avec crudités          
  • Carpaccio van Belgisch witblauw-garnituren
  • Carpaccio de blanc bleu Belge-crudités
  • Fazantenpaté-gerookte eendenborst-perenmoes-uienkonfijt-veenbessen
  • Pâté de faisan-magret de canard fumè-compote de poire-confit d'oignons-canneberges

Hoofdgerechten:Suggesties

  • Steak (Schotse Angus) frieten-krokant slaatje- peper,béarnaise en champignonsaus
  • Steak(Angus Ecossais) frites-salade-poivre-béarnaise et sauce aux champignon
  • Gebakken zalm-olijftanade-saus-seizoensgroenten-aardappelen
  • Saumon au four-tapanade d’olive-sauce-légumes de saison-pommes de terre
  • Tong meuniére-frieten of aardappelen- slaatje
  • Sole meuniére-frites-ou pommes de terre rissolée-salade
  • Vegetarisch hoofdgerecht
  • Dagsuggestie hoofdgerecht

  Dessertkaart

Al onze desserts zijn van a tot z huisgemaakt

  • Drie soorten sorbets huisgemaakt 
  • Trois types de sorbet maison
  • Chocolade moelleux-huisgemaakt ijs
  • Moelleux au chocolat-créme glacèe maison à la vanille
  • Warme appeltaart 
  • Tarte aux pommes chaude
  • Warme appeltaart-huisgemaakt vanille ijs
  • Tarte aux pommes chaude-créme vanille maison
  • Huisgemaakt vanille ijs-versgeklopte room-warm chocolade saus
  • Dame blanche maison-créme fraîche fouettée-sauce chocolat chaud
  • Dessert van het huis is altijds anders,we werken volgens de inspiratie van de dag.Alles om u te verwennen.
  • Dessert de la maison est toujours différent,nous travaillons selon l’inspiration du jour.Tout pour vous gater.

 

Extra weekendmenu:vrijdag,zaterdagavond en zondag:35 of 39 euro  3 gangen

 Hapjes van de chef

VOORGERECHTHuisgemaakte garnaalkroket +- 120 gram

HOOFDGERECHTHertensteak-groenten-zelfgesneden frietjes of aardappelen-saus

                            of

 Parelhoen-groenten-aardappelen of frieten-saus

 DESSERTHuisgemaakte vanille ijsje of koffie    

KERSTMENU/MENU DU NOEL 24 EN 25-12-2018
 
 Glaasje cava of kir/Un verre de cava ou de kir
 Hapjes/Mise-en-boucheVoorgerecht/Entrée
Duo van sint-jacobsvruchten-langoustines-butternut-haringkaviaar-garnituren
Duo de coquilles saint jacques-langoustines-courge-caviar de hareng-crudités
 
Tussengerecht/Entre-metsBouillion van Mechelse koekoek-garnituren
Consommé aux coucou de Malines-crudités
 
Hoofdgerecht/Plat principal
Hazenrug-pastinaak-boschampignons-wortelen-sjalotjes-witloof-portosaus
Râble de lièvre-panais-champignons de bois-carottes- échalotes-chicon-sauce au porto
 
Nagerecht/DessertKerststronk met rood fruit (huisgemaakt)
Une bûche noël aux fruits rouges (maison)
Koffie en mini versnaperingen
Le café et des minis douceurs

Menu zonder wijn 74 euro
Menu met aangepaste wijnen-water en koffie +25 euro
Kerstavond welkom vanaf 19u00-20u00 en op kerstdag vanaf 12u00
Menu verkrijgbaar enkel op reservatie  0487 73 11 10
 
 
 
 
Oudejaarsavond/Réveillon de la Saint-Sylvestre
Glaasje champagne of aperitief
Le verre de champagne ou apéritif
Hapjes/Une assiette de dégustation
 
Voorgerecht/Entrée Sint-jacobsvruchten-langoustines-butternut-haringkaviaar-garnituren
Coquilles saint jacques-les langoustines-courge-caviar de hareng-cruditès
 
Tussengerecht/Entre-mets
Tarbot-venkel-emulsie van waterkers-kerstomaten
Turbot-fenouil-émulsion de cresson-tomates cerises
 
Tussengerecht/Entre-metssorbet van calamansi-garnituur
sorbet de calamansi-garnir
 
Hoofdgerecht/Plat principalHertenfilet-bospaddenstoelen-zilveruitjes-pastinaak-veenbessen-wildsaus
Filet de biche-champignons forestiers-oignons d'argent-panais-canneberges-sauce de gibier
 
Nagerecht/DessertChocolade-sorbet van frambozen (huisgemaakt)
Chocolaat-sorbet aux framboises (maison)
Koffie en mini versnaperingen
Le café et des minis douceurs
Nog een glas champagne om middernacht!!!
Un autre verre de champagne à minuit !!!
 
Menu zonder wijn 85 euro/Menu sans vin 85 euro
Menu met aangepaste wijnen-water en koffie + 30euro
Menu vin compri-l'eau-et café +30
Oudejaarsavond welkom vanaf 19u00-20u00
Menu verkrijgbaar enkel op reservatie  0487 73 11 10
 
 
 
Nieuwjaarsdag 1januariGlaasje champagne of aperitief
Le verre de champagne ou apéritif
Hapjes/Une assiette de dégustation
 
Voorgerecht/Entrée Sint-jacobsvruchten-langoustines-butternut-haringkaviaar-garnituren
Coquilles saint jacques-les langoustines-courge-caviar de hareng-cruditès
 
Tussengerecht/Entre-metsTarbot-venkel-emulsie van waterkers-kerstomaten
Turbot-fenouil-émulsion de cresson-tomates cerises
 
Hoofdgerecht/Plat principalHertenfilet-bospaddenstoelen-zilveruitjes-pastinaak-veenbessen-wildsaus
Filet de biche-champignons forestiers-oignons d'argent-panais-canneberges-sauce de gibier
 
Nagerecht/DessertChocolade-sorbet van frambozen (huisgemaakt)
Chocolaat-sorbet aux framboises (maison)
Koffie en mini versnaperingen
Le café et des minis douceurs
 
Menu zonder wijn 65 euro/Menu sans vin 65 euro
Menu met aangepaste wijnen-water en koffie + 25 euro
Menu vin compri-l'eau-et café +25 euro
Nieuwjaarsdag vanaf 12u
Menu verkrijgbaar enkel op reservatie  0487 73 11 10
 
 

Buiten onze kaart kan onze kok alle frans-belgische klassiekers bereiden. Men kan altijdvolgende gerechten reserveren minimum 48 u voordien voor min 2 personen of meer:

 

Suggesties voorgerechten:

1:scampi's

2:kikkerbillen

3:oesters

 

 

 

Suggesties hoofdgerechten:

1:filet pur

2:kreeft

3:oesters

4:entrecote

5:Côte à l’Os

6:vispannetje

7:scampi

8:black angus

9:lamskroontje

10:verfijnde versie waterzooi van kip

11:kikkerbillen

12:T-Bone Steak 400 gr.

Béarnaise, pepersaus, lookboter, champignonsaus

 

Men kan alle frans-belgische klassiekers bestellen.

 

 

 

 

Contacteer ons!
056 98 05 48