Menu
Nieuwsblad :het laatste nieuws van klavertje vier. Iedere vrijdag kan men kiezen uit de menu of de noordzeetong 
Men kan reserveren voor de kerstmenu en de oudejaarsmenu.
De wildmenu begint van 15 oktober tot en met 15 januari! 
Rivierpaling bij klavertje vier:
Wat is het verschil tussen onze paling en de paling in de meeste restauranten?
Wij geven rivierpaling en geen zeepaling.Want er is duidelijk smaakverschil en 
dan ook nog een groot prijsverschil.
 
Noordzeetong:
Wij nodigen u uit voor noordzeetong,zelfgemaakte frietjes, slaatje, met verse mayonaise,voor alle visliefhebbers.
Actie gedurende de maand december bij de noordzeetong:gratis glaasje witte wijn alleen geldig bij reservatie.
Wij bedienen u eerst met een  hapje van de chef.
 
De bakwijze van de noordzeetong is:tong gebakken in echte boter.
We serveren een noordzeetong van plus minus 350-400g.Een andere maat kan je altijd reserveren. 
Zeetong is altijd dagprijs
Hier wordt rivierpaling op drie manieren klaargemaakt:
 
1:Gebakken rivierpaling: en keuze uit drie verschillende sauzen, bearnaisesaus,champignonsroomsaus of mayonaise.
2:Rivierpaling in roomsaus.
3:Rivierpaling in het groen. 
Alle rivierpaling wordt geserveerd met zelfgemaakte frietjes.
Voor de visliefhebbers van rivierpaling in de streek van Kuurne/Kortrijk,
is er bij ons wel degelijk rivierpaling te verkrijgen.
 
Garnaalkroketten:
 
Industriële artisanale aangekochte kroketten hebben een gewicht tussen 60-80 gram,
onze volledig artisanale handgemaakte kroketten worden met de hand afgesneden en wegen plus minus 120 gram,
dus de ene 110,de andere 115,124,127 enz..Dus 2 kroketten van ons zijn hetzelfde als 3 industriële
artisanale kroketten.Onze kroketten worden bereid met hoge kwaliteit grijze belgische noordzeegarnalen.
 
Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: "056 98 05 48".

Reserveren online: https://klavertjevier.eatbu.com#reservation

Contacteer ons!
056 98 05 48