Menu
Klavertje vier staat voor:Volledig vers gemaakt eten en topdesserts! Nieuwsblad:het laatste nieuws van klavertje vier.Reserveer op het nummer 0487 73 11 10. https://www.youtube.com/watch?v=8gvUR75et_Y    We zijn open in juli en augustus!
 
BTW Ticket:
Hoezo problemem met het btw ticket in de horeca?Bij ons krijgt iedereen zijn btw ticket!Rivierpaling bij klavertje vier:Wat is het verschil tussen onze paling en de paling in de meeste restauranten?
Wij geven rivierpaling en geen zeepaling.Want er is duidelijk smaakverschil en 
dan ook nog een groot prijsverschil.Als je het verschil niet weet kom dan onze
rivierpaling proeven!Een opmerkelijk verschil!!!!
Noordzeetong:
De bakwijze van de noordzeetong is:tong gebakken in echte boter.
We serveren een noordzeetong van plus minus 350-400g.Een andere maat kan je altijd reserveren. 
Zeetong is altijd dagprijsWaarom paling eten bij ons?Wij serveren de echte  rivierpaling.
Hier wordt rivierpaling op drie manieren klaargemaakt:
1:Gebakken rivierpaling: en keuze uit drie verschillende sauzen, bearnaisesaus,champignonsroomsaus of mayonaise.
2:Rivierpaling in roomsaus.
3:Rivierpaling in het groen. 
Alle rivierpaling wordt geserveerd met zelfgemaakte frietjes.
Voor de visliefhebbers van rivierpaling in de streek van Kuurne/Kortrijk
Waarom kroketjes eten bij ons? Garnaalkroketten:luxe versie bij ons!!! De beste van de streek!
Industriële artisanale aangekochte kroketten hebben een gewicht tussen 60-80 gram,
onze volledig artisanale handgemaakte kroketten worden met de hand afgesneden en wegen plus minus 120 gram,
dus de ene 110,de andere 115,124,127 enz..Dus 2 kroketten van ons zijn hetzelfde als 3 industriële
artisanale kroketten.Onze kroketten worden bereid met hoge kwaliteit grijze belgische noordzeegarnalen.

 

Onze garnaalkroketten hebben de volgende 5 eigenschappen: 1 :ze zijn volledig huisbereid,

2:we gebruiken veel garnalen:50 % grijze noordzeegarnalen,3:vanbinnen zijn ze licht lopend,

4:we paneren ze met een krokant korstje en

5: onze kroketten zijn zonder toevoeging van bewaarmiddelen, smaakversterkers of

kleurstoffen.” en als je 1 kroket eet in het restaurant wil je direct een tweede .

Jammer dat de meeste restaurants geen huisgemaakte garnaalkroketten meer

aanbieden, maar wel vermelden dat ze huisgemaakt zijn, maar ze moeten er dan

ook voor durven uitkomen dat ze ze niet zelf bereiden en zich niet

verstoppen achter het uithangbord ‘huisbereid’ als dat niet het geval is.”

 

Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: "056 98 05 48".

Reserveren online: https://klavertjevier.eatbu.com#reservation

Contacteer ons!
056 98 05 48