Menu
Contact

Volledig vers gemaakt eten en topdesserts bieden wij je aan bij klavertje vier!Reserveer online https://klavertjevier.eatbu.com#reservation of op het nummer 0487 73 11 10.Bij ons paling verkrijgbaar! 

In ons klein gezellig gastronomisch restaurant klavertje vier geven wij eten aan de kaart,lunch,menu .Lunch op vrijdagmiddag.

Open op maandagavond.Wij komen ook aan huis om te koken.   

Ons gezellig restaurant in Kuurne bij Kortrijk,harelbeke,zwevegem,waregem, staat simpelweg voor gastronomisch genieten.U kan bij ons terecht voor de meest verfijnde gerechten aan de kaart alsook voor een verfijnde menu speciaal voor fijnproevers.Wij zijn een van de weinige restaurants die zich nog bezighouden met:zelfgemaakte frietjes,kroketjes,sauzen,desserts,gebakjes en koekjes. “Zelfgemaakt” en “vers” dat is ons concept,alles wordt vers gemaakt terwijl je wacht volgens de regels van de kunst.Onze kokkin is ook chef patissier dus alle desserts zijn huisgemaakt.Ons restaurant is de ideale plaats voor familie of groepsfeestjes van 10 tot 20 personen.Vanaf 12 personen is het volledig restaurant ter beschikking,niemand stoort!

Regelmatig nieuwe gerechten om te ontdekken

Wij werken met seizoensgebonden producten  aan de kaart en ook in de menu's.Kom dus zeker regelmatig eens langs om uw smaakpapillen te verwennen!Het restaurant klavertje vier in Kuurne bij Kortrijk is vlot toegangkelijk voor rolstoelgebruikers.Reden te meer dus om geregeld een bezoek aan onze zaak te brengen!Vanaf nu ook te verkrijgen:rivierpaling op drie manieren.

Reserveren online

Aangezien we topkwaliteit geven zijn onze plaatsen beperkt tot 16 couverts aan de kaart.Bel ons vandaag nog op om uw tafeltje te reserveren! Wij staan steeds tot uw dienst. Ook kunt u bij ons terecht voor vegetarische gerechten. Dit kunt u best ook op voorhand reserveren. Bovendien kunt u alle dagen gratis parkeren op onze parking via de Koning Albertstraat 51 maar er is geen ingang via de parking. Dus eerst de mensen afzetten aan het restaurant en dan gaan parkeren.Reserveer nu !

Freelance kok

Komt u in de keuken een leidende hand te kort? Is uw chef-kok een tijdje buiten strijd? Of gaat hij enkele weken met vakantie? Kies voor zekerheid én creativiteit: haal freelance chef-kokViviane in huis.

Uw eigen restaurant

Alsof u in een restaurant zit, maar dan op uw locatie.Alles wordt geregeld.Van inkoop tot en met de afwas.Bijna alles is mogelijk.Van een 3-gangendiner met collega’s of familie tot een culinaire reis van 7 gangen met vrienden.U geeft uw wensen door of laat zich verrassen,maar u bepaalt de dag.Wij komen aan huis in Kuurne, Harelbeke, Hulste, Waregem, Kortrijk, Zwevegem, Heule, Wevelgem, Lendelede, Meulebeke, Tielt, Menen, Roeselare, Izegem, Bellegem..... enz

Op maat

Ook vegetarisch koken is geen enkel probleem en natuurlijk hou ik rekening met diëten en allergiën.Speciaal voor u zoek ik de beste en verste ingrediënten bij de groothandel boer of markt. Ik werk altijd met seizoensgroenten.Ik regel ook graag bijpassende wijnen of wenst u liever uw eigen favoriet?

Buffet of borrel

Genieten van lekker eten hoeft natuurlijk niet aan tafel.Een walking diner, buffet of fingerfoods.Ook hier bedenk ik een mooie selectie aan kleine of grote gerechten,welke uw gasten zich nog lang zullen herinneren.De mooiste producten op uw locatie bezorgd of ik kook terwijl uw gasten zich vermaken? Ook hiervoor geldt dat bijna alles mogelijk is.

Samen koken

Vindt u het leuk om samen met uw gasten te koken?Ik verzorg ook complete kookworkshops die aansluiten op de wensen en het niveau van uw gezelschap.

BBQ kok inhuren

Tijdens de zomermaanden kan je mijn inhuren voor je bbq aan huis of op je locatie of buiten in ons restaurant.
Contacteer ons voor meer info:0487 73 11 10

Keuken open :

  Maandag open-s'middags alleen voor reservaties,s'avonds:18u-21u30

  Dinsdag-gesloten

  Woensdag-alleen open voor reservaties

  Donderdag :alleen  open voor reservaties

  Vrijdagmiddag-11u45-14u30-av-18u30-21u-30

  Zaterdagmiddag:open voor reservaties min 24 uur voordien-av-18u-21u30 

  Zondagmiddag-11u45-14u30-av-18-21u30

  Reservaties maandagmiddag,woensdag,donderdag,zaterdagmiddag minimum 4 personen en  24 u voordien reserveren

 
Contacteer ons!
056 98 05 48